Primer aniversari de Dunas amb premi!!!

Els Amics a Molins de Rei
31/10/2010
Autorretrato-María Pagés, Colònia
06/11/2010
El 23 d’octubre del 2009 estrenàvem Dunas a Singapur. Un any més tard, després del pas per la Bienal de Flamenco de Sevilla a començaments d’octubre, ens han donat el Giraldillo al millor espectacle. Dunas és molt més que segurament un dels millors espectacles on he treballat mai. Aquest punt de trobada de flamenc i dansa contemporània amb tocs àrabs m’ha permés entrar en contacte amb una gent excepcional, tant els que que ballen o toquen com l’equip tècnic i de producció. Treballar amb María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui és sinònim de deixar-se contagiar per la seva força i per les seves idees. Quan estic a la taula de so no estic mesclant només una música sinó una energia que ho omple tot. No hi ha hagut ni una sola funció de Dunas on, en algun moment o un altre, l’emoció no m’hagi acompanyat. A Dunas hi ha molta bellesa i els que l’heu vist ja sabeu de què estic parlant.

A Kurtibolos tot ha quedat reflexat en les entrades que he anat fent i que enllaço de nou:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *