Ute Lemper&Mario Gas-The Bukowski Project
25/11/2009
Aquest Nadal…
06/12/2009

2.12 Teatro Olimpico

Aquesta funció de Dunas (dins el Romaeuropa Festival) ha costat, sobretot per maquinària i llums. Un teatre vell i destartalat, amb la pinta només cobrint mig escenari, amb pocs focos, barres manuals… Però amb la majoria de la gent i el personal molt macos. O sigui que vam tirar milles!

Aquesta vegada no he fet cap foto de la funció, prou feina tenia a fer-ho sonar bé, ja que tornava a estar sota una balconada immensa. Per sort els de l’empresa de so van deixar bona part de l’equip estacat a l’escenari, amb el que rebia so directe amb més bones condicions que si hagués estat tot volat.

L’Edu, en Joan i en Marc preparant els electroimants que portem (bé, en Joan amb ganes de trencar-ne un -n’estic fins els…!-), l’escenari des del primer pis durant el montatge, l’entrada a la platea, barres avall, en Joan ajustant la càmera, en Marc en un moment d’espera mentres ens enllestien el so i en Pau dirigint l’enfoc.

Els controls de monitors i de FOH, amb dues PM5D, l’entrada del teatre, en Pau davant la taula de so mentres la gent anava omplint el teatre, imatge del teatre des de l’escenari en el desmontatge, jo després de la funció, en Pau i en Joan desmontant el sistema de truss rotatori que s’ha fet servir per pujar i baixar algunes teles en absència de pinta on penjar les politges i la gran entrada de la Sol, la Maria i la Núria amb les restes de menjar de la recepció que es va fer després de la funció i a on no vam poder anar perquè estàvem liats desmontant. Gràcies guapes, sou les millors!!!

I fins aquí aquest mes i mig de bolos amb DUNAS. Les properes funcions seran a partir de la primavera de l’any que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *