Dunas, Madrid (II)

Dunas, Madrid (I)
21/11/2009
Ute Lemper&Mario Gas-The Bukowski Project
25/11/2009
Del 18 al 21.11

Després de les funcions és el temps del relax, d’anar a sopar a tabernes on els nostres companys que viuen a Madrid ens porten molt amablement perquè el saber no ocupa espai, però malauradament sí les migas, la morcilla, els choricillos, el lacón, les empanades, les croquetes de la casa, els pimientos del padrón, les braves, les tortillas variades… I és clar, també les cañitas, els vinillos… I és clar, per fer baixar tot això cal fer temps per anar a domir en garitos varis de reconeguda reputació (o seria de dubtosa reputació…?). I això és el que plasma aquest video, un recull dels millors moments de les nits de l’equip tècnic (i algun músic) de Dunas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *