De nou a la Porta Ferrada

Ara Malikian amb l’Orquestra Simfònica del Vallès
13/08/2014
Un bolo d’ofici
16/08/2014
14/8/14 St. Feliu de Guíxols
Actuació al Festival de la Porta Ferrada amb Els Amics de les Arts, un lloc que per haver-hi treballat quan feia bolos assíduament amb BTM li tinc un especial “carinyo”, a més que sempre hi ets ben rebut.  Un tècnic de so no ho és sense tots els bolos que ha fet anteriorment.  I a St. Feliu n’hi havia fet uns quants i de tots colors.
I si he de ser sincer, avui no he tingut el dia mesclant, per més que la gent et digui que molt bé, que tot molt equilibrat, que s’entenien les veus, etc.  Però no n’he sortit molt content.  A veure, no ha estat pas cap desastre, perquè amb el nivell d’exigència marca de la casa quan alguna cosa no va prou bé encara hi va de bé.  Però no hi va com voldria.  El piano acústic que no ha acabat de sortir tot i que a les proves sortia, la bateria un pèl endarrere i alguns detallets més que complicaven la mescla.  Però res tu, endavant i al proper ja ho farem millor!
I un seguit de fotos d’abans de l’actuació.  Com de poc còmode deuria estar durant el concert que ben poques fotos he fet avui.  Tot va lligat.
La Bego ben acompanyada preparant el canó llença-confeti, preludi de la pluja de paperets de colors que em cauria a sobre de la taula de so.  I és que avui el control estava molt ben situat, al final del que seria la platea.  L’assistència l’ha fet en Rai, molt bé nano!

Moment de l’acústic amb els primers 50 que han entrat al recinte per participar de l’acció amb el públic: degustar les fantàstiques hamburgueses de Natrus, de la Vall d’en Bas, intercanviar opinions, fer fotos i signatures i comprovar com de carn i ossos i propers amb la gent són Els Amics.
Avui hem tingut per aquí voltant a l’Albert i l’Aleix.  Altres membres de l’equip i i jo mateix hem fet una mica de la veu de l’experiència.  Ambdòs volen estudiar alguna cosa relacionada amb la música i la tecnologia, el primer més cap a l’electrònica i el segon més cap a tècnic de so.  Sigui el que sigui, feu-ho convençuts i amb ganes!
Darrerament sempre surto fent una mica el pallasso a les fotos…
La Clara a la botigueta de merxandatge.
Títol de la foto amb l’Eugeni, en Manel i en Jorge: A en Manel encara no li ha crescut, la barba.

1 Comment

  1. Esther Cereceda ha dit:

    m´hagués encantat poder-hi ser , com tots els altres, ara uns dies de descans i a tornar-hi !!!!!!
    felicitats, ho feu de conya !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *