Patint a St. Celoni…

Els Amics del Kurti, Terrassa
07/11/2010
Gurb bis
14/11/2010

6/11/10

Mil disculpes pel so d’ahir al concert de St. Celoni. Sóc conscient que vam acabar sonant bastant millor que al començament i que no tothom ho sentia igual. Al cap de poc de començar l’actuació una fan d’Els Amics va venir a la taula de so per dir-me que no s’entenien les veus, cosa que ja sabia i que estava intentant posar-hi remei. Buf… no sabeu pas la sensació que et queda quan això passa, és dur. No explicaré els motius concrets dels perquès però els elements no anàven a favor nostre. O sigui que no quedava altre remei que anar arreglant durant tot el concert el màxim de coses que pogués. Fins i tot un nano que tenia a darrera la taula de so em va preguntar que què era allò que estava remenant, ja que em veia tocar sovint el processador general del so. A l’escenari el so no va ser precisament millor, en paraules d’ells va ser com una selva. Però ho van capejar amb la professionalitat que han anat adquirint bolo rere bolo.

En fi, sigui com sigui, a nivell de públic, de gent cantant, ballant i aplaudint l’actuació va ser un èxit. Abans però, havíem fent les proves, fet el tonto al camerino, ens havíem relaxat en un bar del costat de l’Ateneu i havíem pogut presenciar com l’Andrés netejava la trompeta.

1 Comment

  1. Pol Cruells ha dit:

    espectaculars les fotos! segur que amb un perfeccionista com tu el concert va sonar perfecte!

    salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *