Els Amics del Kurti, Terrassa

Autorretrato-María Pagés, Colònia
06/11/2010
Patint a St. Celoni…
07/11/2010

5/11/10 Terrassa

En Josep, amic que vaig conéixer a la segona estada a Escòcia, m’ha vingut a esperar a Sants a quarts de 6. A les 8 el matí sortíem de l’hotel a Colònia amb la Compañía María Pagés cap a l’aeroport per anar cap a Madrid. Allà he agafat l’AVE (aquest no només no l’he perdut sinó que n’he pogut agafar un abans). L’AVE és tot un plaer per relaxar-se. Aquest és directe, amb 2 hores i mitja ens hem plantat a Barcelona. Passem per l’Autònoma a buscar l’Eva. Allà em donen una sorpresa. Seguint la sèrie del blog d’Els Amics Fem un B&B pel Món han fet una foto de la portada del CD al Mont Saint Michel, però n’han modificat la portada, com es veu a la foto. Que grans que sou! M’ha fet molta il.lusió, moltes gràcies!!

Així de content he arribat a les 7 de la tarda a la Faktoria d’Arts per començar les proves de so. Sopar al camerino, preparació al passadís forrat de pósters d’altres concerts i cap a l’escenari!

Durant el concert la cridòria ha estat tant brutal que fins i tot he hagut de demanar a la noia que tenia just darrera la meva orella esquerra que, malgrat fos difícil, intentés cantar una mica més fluix perquè se’m feia difícil mesclar amb comoditat. Em consta que després el concert ho ha comentat a tall d’anècdota a algú d’Els Amics. Espero que no s’hagi pres malament…

Després del concert, tal i com s’havia anunciat prèviament, anem amb els fans que han volgut a fer una foto de família davant del local Els Amics de les Arts de JJMM de Terrassa. Un altre gran moment de la nit. Aquí en teniu dues mostres.

1 Comment

  1. marta ha dit:

    Hola Kurti, sóc la noia que despres de fer la foto i quan els amics ja marxaven i tu també et vaig dir adèu.El concert de terrassa molt gran era el 5 que anava i ja tinc ganes del 6 concert a Sant Cugat.Jo tinc un blog dedicat als amics i també parlo de tu,espero què quan tinguis un moment el puguis mirar,l'edu em va dir l'altre dia què ells si que l'han vist.Aquest és el link:http://iloveamicsdelesarts.blogspot.com/

    Ets un crack Kurti

    Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *