Els Amics a la Mundo Caníbal

De nou a Osona!
15/10/2010
La Locomotora Negra i Coral St. Jordi
23/10/2010
16/10/10 Cerdanyola del Vallès

Si la taula de so es troba a dins d’una calavera la sala es diu Mundo Caníbal. I és on vam tenir bolo amb Els Amics de les Arts el dissabte passat. Segurament va ser el bolo on la relació gent entregada totalment per número d’assistents va ser més alta. També va ser dels bolos on menys gent va venir des de que estem fent la gira Bed&Breakfast. Però els crits, cants i aplaudiments van multiplicar la sensació de presència de públic cap a dalt de tot.

El camerino, probablament igual o més gros que l’escenari, van donar de sí aquestes fotos abans del concert: l’Eduard en plena expansió -que no explosió- corporal, els quatre nois al sofà posant com si de les 8 diferències es tractés i amb en Ramon i l’Àlex en plena concentració minuts abans de sortir a l’escenari.

I ja em sap greu, però amb la poca llum que hi havia poca cosa vaig poder fer amb les fotos de l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *