De nou a Osona!

Dunas a Sevilla
06/10/2010
Els Amics a la Mundo Caníbal
18/10/2010
11/10/10

Un altre bolo d’Els Amics de les Arts en una altra sala literalment petada de públic. Aquest cop ha estat a La disco ViG, a Osona, territori totalment Amic, com hem viscut en altres ocasions. Després d’un impressionant sopar (que booooo!!!!) i de la foto dels quatre nois amb personal del restaurant i de la disco, ha estat l’hora de païr-lo i preparar-se per l’actuació. Avui l’actuació és sense la secció de vents, i se’ls troba a faltar. Quan toquen una cançó on hi ha vents inconscientment miro cap a la taula de so per mesclar-los però… no hi són! L’actuació ha estat tot un èxit. Al camerino en Ramon i l’Àlex estan molt contents i la Montse “Merch” ens diu que continua al Planeta Piruleta. Jo estic on fire i em quedo una estoneta més, llàstima que no estigui a Girona, avui tinc unes ganes de festa molt grans. Amb una mica de contenció, una mica d’espera a casa d’uns amics i una mica de paciència amb l’aiguat que cau tot tornant per l’eix arribo a casa ben entrada la matinada. Ha estat una gran nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *