Bolo exprés, Els Amics al popArb

Nova feina: Compañía María Pagés
27/06/2010
Això és un bolo! Els Amics a St. Cugat
27/06/2010
25/6 Arbúcies

No trobaria millor definició pel bolo d’Els Amics de les Arts al popArb, un bolo exprés: la meitat del temps habitual de proves i actuació més curteta que de costum. Però ja se sap, els festivals són així, intensos, ràpids, amb rauxa i disbauxa, amb els companys de BTM muntant el so, les llums i el vídeo (moltes gràcies per la vostra feina!), amb en Xavi a la producció -un vell conegut de l’any passat, quan hi vaig treballar com a tècnic tot el festival-, i un munt d’amics i amigues que any rere any pelegrinen a Arbúcies a un dels festivals més “cucos” del panorama pop del país.

No sabria dir massa bé com va anar l’actuació, em baso en el que va dir la gent, uns que bé, uns altres que no tant, uns que sonava bé, uns altres que segons on eres el so no era correcte… I sembla que va ser el denominador comú d’aquesta primera nit al popArb. Ja se sap, els festivals són així (això no ho havia dit, ja?). I és clar, com hi vaig arribar amb l’estrés de qui la nit abans torna de la Meseta, al dia següent té un altre bolo amb Els Amics i al cap de dos dies torna a marxar, doncs potser sóc jo el que semblo un festival. I ja se sap…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *