Això és un bolo! Els Amics a St. Cugat

Bolo exprés, Els Amics al popArb
27/06/2010
Lo más grande, María Pagés a Sevilla
30/06/2010
26/6 Plaça de l’Om, Festa Major

Sens dubte el millor bolo d’Els Amics de les Arts amb la Bed&Banda d’aquesta gira, sense desmerèixer cap dels anteriors, és clar! Però és que ahir aquests nois se van sortir, hi va haver calma, concentració, improvisació als monòlegs, ritme al bolo, temes encadenats i una plaça plena a vessar amb un públic entusiasmat del primer a l’últim tema, que va vibrar i saltar amb cançons com Jean Luc o 4-3-3. Impressionant, de pell de gallina. A més va ser el meu primer bolo amb una taula Digidesign, en concret la Venue, amb qui no encara no m’havia creuat en cap concert. I ens vam fer prou amics. Quin bon final de setmana!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *