Esperançá Dinamita Le Croupier
Com a Olot no es Dinamita enlloc!
25/05/2016
Festivalot’16
08/06/2016
Kurtibolos 10 anys

31-5-16

Kurtibolos 10 anys

A la vida de les persones hi ha alguns fets més transcendents que d’altres.  El passar del temps i l’estrès sovint ens perden pel camí.  Tot i que el que més m’interessa i intento aprofitar és el temps present i anar sempre endavant, a vegades val la pena recordar el camí transcorregut.  El mes de juny del 2006 vaig publicar la primera entrada a www.kurtibolos.blogspot.com, -ja sense actualitzar-.  Començava a narrar els bolos que feia a partir del maig del 2006.  Això vol dir que el blog fa 10 anys!!! Sí, 10 anys, 865 entrades, 10.000 fotos i 166.527 visites a pàgines, el que fa una mitjana de 1.860 visites  al mes fins a dia d’avui.  Aquest és un blog modest, sense cap altra pretensió que deixar testimoni dels bolos per on passo.

El blog existeix perquè abans es va donar un altre fet.  El 6 de maig del 2006 vaig tornar de la desconnectada que vaig gaudir a Edinburgh durant 6 mesos.  Sí, sense fotre ni brot, bé, aprenent anglès i reposant del món dels bolos i de la nit.  Per tant hi ha un altre aniversari a celebrar, fa 10 anys que vaig tornar amb les piles ben carregades. S’hi estava bé a Escòcia, i estava a punt de trobar feina de tècnic.  Però una conversa al Messenger amb en Xevi de BTM va generar un tren que va passar davant meu.  “Ara ja deus saber anglès, no? penses tornar algun dia? vols anar al Festival de Cap Roig?”. I sí, vaig tornar. Què hagués passat si m’hagués quedat? No ho he pensat mai gaire, per no dir gens. Quan passa un tren per davant hi has de pujar, que baixar-ne (o que te’n facin fora) és més fàcil que no pas que te’n torni a passar un altre.

A Escòcia vaig començar a fer un blog per anar informant a família i amics de com anava tot plegat i per anar penjant fotos i em vaig aficionar tant que a la tornada vaig decidir parir Kurtibolos.  I mira, ves per on ja en fa 10 anys del part!  El 99% dels bolos que he fet surten al blog.

Kurtibolos segueix, no el tanco.  “Només” es reconverteix de Blogger a WordPress.  La migració ja està feta però encara manca fer alguns retocs i corregir detalls que no han quedat del tot bé de les entrades anteriors.  Us demano disculpes si hi ha alguna part que no es visualitza prou bé.  A les properes setmanes ho aniré corregint.

Durant les properes setmanes faré algunes entrades temàtiques sobre aquests 10 anys de Kurtibolos, dades, estadístiques, anècdotes…  Enguany porto 18 anys de professió i un munt d’experiències viscudes.  Ara de moment em centraré en els 10 anys del blog.

El blog també existeix perquè hi ha bolos per explicar i si n’hi ha és perquè hi ha artistes que fan bolos.  I aquests artistes necessiten dels serveis dels tècnics. I els uns amb els altres estem en una relació necessària en el món de l’espectacle.

Serveixi aquesta galeria per donar testimoni de les hores que he compartit, viscut, treballat, suat i gaudit amb un munt de tècnics amb qui ens hem creuat pel camí durant aquests 10 anys. He revisat les 10.000 fotos que he generat durant aquests 10 anys.  De fet són moltes més perquè al disc dur on les guardo n’hi ha més de les que finalment he penjat durant tot aquest temps.  He intentat trobar fotos de tothom, no ha estat possible, i em sap greu que no hi surti tothom a qui he tingut en ment.

Va, que comenci la celebració pels 10 anys!

2 Comments

  1. Albert Mosoll ha dit:

    Quins records, quantes fotos, que tendre tothom! Hi ha una foto de l’Andreuet de cap al final que sembla k la tiréssis als anys 80, jajajaja. Boníssima!

  2. Francesc ha dit:

    Felicitats pel blog!! (ara web)
    Com a tècnic i persona el trobo molt interessant.
    Salutacions!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *