Com a Olot no es Dinamita enlloc!

Hora de Joglar
Càpsules de Felicitat
18/05/2016
Kurtibolos 10 anys
10 anys
31/05/2016
Esperançá Dinamita Le Croupier

21-5-16

Bé, potser no anava així la dita, però amb la picantor de l’espectacle Esperança Dinamita de Le Croupier hi hagués pogut anar perfectament.  I és que aix!, com puja la temperatura dels teatres per on passem!  Ara ha estat el torn d’Olot, al Teatre Principal, amb la bona companyia i els riures del seu personal,  de la gent de Clip i ep! també d’en Pau, l’alumne de l’ETECAM en pràctiques (gràcies per tot macos!). Avui ha estat un luxe treballar amb una Midas Pro2, d&B sèrie Q, en Tete com a tècnic de monitors (no ens passa gaire amb Le Croupier que hi hagi tècnic de monitors!).  És el tòpic que pot esdevenir típic però que no renunciaré mai a dir: és un regal poder tenir aquesta feina que quan tot va bé és un plaer! Després ja en vindran d’altres, ja ho sabem això, però si podem les evitarem! Apa, a dinamitar tot el que puguem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *