Feliu Ventura, Festival Strenes

Cançons de Revolta, inauguració del Festival Strenes
28/03/2014
Joan Masdéu al Festival Strenes
06/04/2014

29/3/14

Gran concert de Feliu Ventura a la Casa de Cultura de Girona dins del Festival Strenes.  El cantautor de Xàtiva esta celebrant que porta 20 anys de carrera, 20 anys de música, poesia, sentiments, reivindicació, clam a la llibertat i a la justícia.  L’acompanyava l’incombustible Borja Penalba, amb qui ens hem retrobat després de molt temps de no compartir una vetllada -i alguna cervesa- junts.
I per a un gran concert, un gran públic, fidel i entusiasta.  Em quedo amb la imatge d’una bella i vella senyora que estava a prop del control, seguint amb tot detall l’actuació, picant de mans i fent coros quan convenia, amb una expressió d’il·lusió a la cara i de plenitud vital que reconec que em va arribar molt endins i em va ventar una plantofada el cervell d’aquelles que et recorden que la vida són quatre dies, per si no ho tenia clar.
Bona nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *