Joan Masdéu al Festival Strenes

Feliu Ventura, Festival Strenes
30/03/2014
La Fàbrica de Somnis al Teatre de Salt
06/04/2014

5/4/14

I continuem fent bolos al Festival Srenes, en aquesta ocasió és Joan Masdéu qui passa per la Casa de Cultura de Girona a presentar el seu darrer treball, Dissabte.  La vetllada comença amb la presentació i l’entrevista que la periodista Gemma Ruíz li fa a Masdéu des de l’escenari mateix i acaba amb uns segons bisos totalment imprevistos després de la insistència del públic durant força minuts.  No s’hi podia negar.

Malgrat ser una actuació amb banda de pop, el so ha estat prou correcte per l’acústica del lloc.  Si heu anat seguint les darreres entrades dels meus bolos a la Casa de Cultura ja sabreu de què parlo.  Avui el tècnic ha estat l’Ander, jo li feia l’assistència.  Una frase seva resumeix l’actitud amb la que s’han de fer bolos en aquest espai: “has de fer-te amic de la sala”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *