El 1r bolo de l’any

El darrer del 2013: els Pastorets de Roses
29/12/2013
Nit de Reis amb Mapi’s Friends Band
06/01/2014
5/1/14
Orchestra Fireluche, Reis de Nou Barris, a Barcelona, el primer bolo del 2014.  A les 10 del matí ja hi som.  Fa un vent que vola tot, impossible muntar encara. La sensació de fred és considerable.  A les 12 estaven previstes les proves, que han acabat fent-se a les 13 per problemes tècnics.  Tot seguit assaig amb el patge reial.  A les 15 cap a dinar. A les 16:30 sessió de vestuari i maquillatge (no, el tècnic no es vesteix ni es maquilla…).  A les 17:30 tots a punt i a les 18:00 comença el show amb alguns temes de la Fireluche.  Al cap d’uns minuts arriben ses Majestats els Reis d’Orient.  Apareixen al balcó.  Després dels parlaments marxen per començar la cavalcada. La Fireluche toca algunes cançons més i a les 19:00 es dona per acabada l’actuació.  Amb en Dome marxem bastant de seguida, avui toquem al bar La Presó de la Cellera de Ter amb Mapi’s Friends Band.  Avui doblete!

1 Comment

  1. Anònim ha dit:

    Osti… Si ho arribo a saber m'escapo un moment, estava uns carrers més enllà esperant la cavalcada amb tota la família…

    Carla Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *