El darrer del 2013: els Pastorets de Roses

Autorretrato, la 1a de Juanma y la cena de Navidad
23/12/2013
El 1r bolo de l’any
05/01/2014
26 i 29/12/13 Teatre de Roses
Com l’any passat i per Nord Produccions he anat a sonoritzar els Pastorets que des fa un munt d’anys fa el Grup de Teatre de Roses.  Enguany només hi he pogut anar als dos darrers dies per solapament amb altres bolos.  Em vaig perdre el dia de muntatge i assaig general amb músics i actors i la primera funció.  Per sort l’any passat vaig marcar a consciència el guió, un totxo d’unes dues-centes pàgines, amb anotacions i marques per saber quan hi havia música, quan tracks d’àudio (que si els trons, que si el llop).  I per sort, també he comptat amb els inestimables comentaris i missatges d’alerta d’en Rafel, el tècnic del teatre, que feia les llums al meu costat, colze amb colze, allà a dalt de tot al control, que més aviat semblava l’infern de la calor que hi fa, i és que tot l’aire calent de la calefacció puja, sabeu?
Per allà també voleiava en Carles, el maquinista, que si ara pujo el teló de l’infern, que si ara baixo el fons del poble, i vinga, anar fent braços.
Dues hores i mitja de representació -amb 15 minuts de descans-, en la versió dels Pastorets d’Olot. D’instruments, piano, violí, viola, violoncel i percussió (timbales, cortina, caixa i derivats). I molta vocació de tothom, petits i grans! Què serien unes festes de Nadal sense Els Pastorets?!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *