Dulce Pontes, Girona

Els Amics de les Arts se surten!!! (premis EDR)
01/03/2010
Els Amics de les Arts, Tarragona
06/03/2010

3/3/10 Auditori de Girona

Primer bolo del mes de març i, novetat, no és amb Els Amics de les Arts! És amb BTM a l’Auditori de Girona, i amb Dulce Pontes. Sempre és un plaer anar a treballar a l’Auditori: bona gent, bon ambient, bons mitjans, etc.

En Gotard i jo ens vam retrobar amb en Fernando, el road manager, a qui ja coneixíem d’un parell de bolos amb Madredeus al Festival de Cap-Roig i aquí mateix a l’Auditori fa uns pocs anys. El bolo en sí ha estat una bassa d’oli, com haurien de ser tots els bolos. Bona feina, ritme tranquil, cap complicació… Un bon bolo per començar el mes de març.

Una foto de les proves de so i la resta de l’actuació des de la taula de monitors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *