Els Amics de les Arts, Tarragona

Dulce Pontes, Girona
03/03/2010
Gravant a TV3 amb Els Amics de les Arts
11/03/2010
6/3/10 El Cau

Avui hem anat de bolo a El Cau de Tarragona, Territori Ferran, bé, no queda clar de si en Ferran és de Tarragona o Reus, la confusió aquesta del d’on és o d’on ve, però vaja, tot queda per allà mateix.

I sí, és un autèntic cau aquesta sala, a dins de les restes del Circ Romà i que Els Amics han petat de gent amb les entrades exhaurides de feia uns dies.

Després de les proves de so i d’una altre sopar ràpid, això vol dir menjar saludable, és l’hora de fer el repertori, un art que requereix el seu temps i grans dosis d’estratègia. Les cavilacions al repescte continuaran durant els moments de concentració previs al concert. Avui, a manca de camerino, els nois pugen a l’altell on hi ha el control de so, allà a dalt, on no se sap què hi ha enmig de la pols. Oh que bé!, en el meu desterrament tinc uns moments de companyia! Ha ha ha ha!!!

Des de l’altell en qüestió arribo a intuïr com pot sonar el concert a on és la gent amb una mica d’imaginació. La visibilitat de l’escenari em va des del genolls a la coronilla dels músics, i per sort, en Jaume d’El Cau -gràcies per tot!-, ha penjat cartells agraïnt que no es fumés, perquè a més de causar problemes a la gola dels cantaires hagués creat un ambient d’allò més fumerri sota la volta de l’altell.

El públic, com de costum, pren part activa de l’actuació amb els seus cors, crits, aplaudiments i desgargamellades vàries, cosa que afegeix caliu a l’ambient.

S’acaba el concert. Avui dormim a Tarragona, ooooooh yeah!! Això vol dir que, després de recollir tots els trastos hi haurà ballaruca i alguns beures. Demà al matí Els Amics tenen alguna cosa per fer, però això són figues d’un altre paner. No patiu, el paner ja vindrà d’aquí a un temps més aviat breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *