Els Amics de les Arts se surten!!! (premis EDR)

Els Amics de les Arts, Vinaròs-Manresa
28/02/2010
Dulce Pontes, Girona
03/03/2010

1/3/10

Si al desembre la crítica de la revista Enderrock els donava els premis al Millor disc de cançó d’autor i al Millor disc en català del 2009, ara la votació popular els ha donat 5 premis més.
  • Millor directe de Cançó d’Autor.
  • Millor cançó de Cançó d’Autor per “L’home que treballa fent de gos”.
  • Millor lletra de cançó en totes les categories per “L’home que treballa fent de gos”
  • Millor disseny de portada en totes les categories per Bed & Breakfast.
  • Grup revelació 2009.

Quin despertar aquest dilluns!!! Fa un any i uns mesos vaig començar a fer de tècnic d’Els Amics de les arts per amistat, bon rotllo i perquè era l’hivern i ells tenien alguns bolos de gener a abril (2009) i un tècnic assegut al sofà diguem que no és massa productiu. A partir de l’octubre del 2009 va començar la gira Bed&Breakfast, títol del CD que va veure la llum al desembre. I en qüestió de pocs mesos això ha estat un no parar, un cúmul d’emocions extraordinari, una darrera d’una altra, bones crítiques als mitjans, els premis de la crítica Enderrock, bolos cada setmana i amb cada cop més públic i més entusiasta, i ara els premis per votació popular.

Avui és el dia de la notícia i s’ha desfermat l’alegria, els propers dies ja ho assimilarem i ho gaudirem. El 16 de març tindrà lloc la festa d’entrega dels premis a la sala Bikini de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *