Com s’ha fet D’un llonguet un pa de quilo
17/04/2011
Postgira, Els Amics a València i Castelló
28/04/2011

del 17 al 24/4/11

Tornem a fer Dunas després de set mesos de no fer-lo. Tornen a coïncidir María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui per fer un dels espectacles més rodons on he treballat. Aquesta vegada hem fet tres funcions a París, a on entre el dia de muntatge, dia d’assajos i les funcions hi hem estat quasi bé una setmana que, a més de la feina, ha donat per fer unes bones passejades matinals per aquesta bella ciutat (les fotos a l’altre blog).

Les funcions s’han fet al Grande Halle del Parc de la Villette, dins del festival Rues de Monde. L’acollida del públic ha estat fantàstica, amb totes les localitats venudes abans de les funcions, així com la de l’equip tècnic i de producció del festival, un gran equip. Merci pour tout!!

Les primeres fotos de l’arribada al Grande Halle, els exteriors de la porta de personal, la descarregada del camió, les maletes amb el vestuari i material tècnic, diferents estadis del muntage, amb la instal.lació del terra de planxes de fusta, el plànol i la taula de llums, i imatges generals de l’espai.

L’Oliver, que m’ha fet la bona assitència i l’equipament que he tingut a control: Soundcraft VI6, TC M6000 i el Multirack de Waves amb els plugins V-Compressor, API 550B equalizer i l’E-channel de SSL. Normalment en directe i en bolos d’un dia no s’acostuma a treballar amb plugins externs llevat que portis un equip de gira, però aquí teníem temps per configurar-ho tot i em van oferir aquesta possibilitat i la veritat és que va estar molt bé, tot un luxe que no s’acostuma a tenir.

En Marc, amb la Midas Heritatge 3000 a monitors i el sistema Helix d’equalitzdors gràfics de Klark Teknik.

L’Àlex (maquinària i regiduria) i en Joan (vídeo i maquinària) treballant amb les gasses, politges, enrotlladores, etc…

Moments de relax a la green room, la María escalfant abans del primer assaig mentres s’acaben de retocar cosetes, la sastressa amb el vestuari.

I és clar, després d’acabar l’assaig tots a córrer a veure la segona part de la final de la Copa del Rei tot sopant…

Imatges des de l’hotel, el Parc de la Villete, amb la Ciutat de les ciències i la tecnologia i capvespre des d’una terrasseta amb la lluminària de la Tour Eiffel al fons (segona fota).

I arriba el dia de l’estrena. Tot és a punt mentres el públic va entrant. Aquestes són les fotos d’aquestes tres funcions des la meva posició, a dalt de tot de la grada de prop de 2000 seients.

Final, aplaudiments, salutacions. Una vegada més Dunas agrada molt. Pels que no l’heu pogut veure o el voleu tornar a veure a començaments d’agost es faran tres funcions al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

I la tornada, amb l’espera sempre pesada a l’aeroport. La festeta de l’última nit passa factura i…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *