Final de setmana a Les Franqueses del Vallès

Bon rotllo al Circ Cric
18/06/2010
Nova feina: Compañía María Pagés
27/06/2010
12/6/10

Tercer bolo seguit amb Els Amics de les Arts, avui a Les Franqueses del Vallès. Encara amb el bon rotllo d’ahir arribem al lloc del bolo, on em trobo amb companys de BTM, que avui munta l’equip de so i llums: en Tete, en Martí i en Quimet. Tot va com la seda i en un tres i no res tenim enllestides les proves. És l’hora d’anar a seure a alguna terrassa i fer la cerveseta. Abans però, s’ha hagut d’arreglar un petit inconvenient amb el portàtil de les projeccions. Prova superada.

Comença el bolo i novetat!!! avui surto al bloc fent taula, gràcies a en Tete. Que es vegi que a més de fer fotos també faig de tècnic de so, he he!!! Avui el bolo transcorre més tranquilet que ahir, però a les primeres files hi ha uns quants fans entregadíssims, com de costum. S’acaba l’actaució, recollim els instruments, anem a St. Andreu a portar-los i cap a casa a descansar. Demà marxo cap a Madrid, però aixó ja són figues d’un altre post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *