Els Amics de les Arts, Apolo2

La Loca Histeria+Prime Time+La Banda del Surdo, Cassà
06/06/2009
Orchestra Fireluche, BCN
11/06/2009

10.6

I l’Apolo2 va fer putrum putrum! Segon concert (aquí el primer) en pocs mesos d’Els Amics de les Arts en aquesta sala, enguany pel club TR3SC i amb les entrades exhaurides des de feia uns dies.

I és que ja no sé per on començar. Quin bon rotllo i quina harmonia! Com es nota que des de fa uns mesos la corrua (oh, quina paraula!) de bolos ha estat contínua. Seguretat, més tranquilitat, els temes més rodats… Si fins i tot s’han atrevit a dir-li al DJ Joker de fer un parell de col.laboracions! I el resultat ha molat molt.

La sensació avui ha estat de comoditat, de tornar a un lloc que ja coneixíem. Tot ha anat rodat. Les proves de so, les canyes de després de les proves, les entrevistes amb la premsa, l’ambient del camerino amb les habituals cantarelles i escalfaments -ui el dia que decideixi amagar un micro al camerino…-, el bolo en sí, la bona feina feta per la Carlota del TR3SC, etc…

Sessió de “jetus” i proves de so.

Moments previs a començar l’escalfament al camerino i l’escalfament.

L’actuació.

Recollir i cap casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *