Cantània, Olot

Saló de l’automòbil
08/05/2009
Els Amics de les Arts+Lobster, La Mirona
16/05/2009

10.5 Pavelló vell

Tonteria, mooooolta tonteria! És el que té quedar a les 7 del matí al magatzem un diumenge… que després passa el que passa. Riures, “posses”, més riures, més “posses”, alguns amb més cara a sobats que d’altres, el moment migdiada-a-la-furgo, etc…

Ah sí, també fèiem un bolo, Cantània, un projecte de l’Auditori de Barcelona dirigit a escoles de Catalunya. Muntatge senzill, desmuntatge ràpid, escoltant una setmana més al Barça a la ràdio, i a la nit a casa. Aquestes bolos de tarda estan bé, t’aixeques aviat però sopes a caseta.

Fotos de la tonteria que portàvem a sobre en Josep, en Geli, en Marc i jo, i d’altres fotos: en Kei a la taula de so, en Goku d’Olot i un parell de l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *