Solidaritat, proximitat, altruisme.

El dia que vaig conèixer en Tony Doogan
16/01/2017
Als IX Premis Gaudí
08/02/2017

21-1-17 Argelaguer

Quan visc i em deixo portar per emocions intenses pot passar que ho expliqui de manera impetuosa i que flueixin els sentiments sense control.  Si al cap de 10 dies continuo pensant el mateix, el més probable és que ho expressi de manera més pausada i havent assimilat la vivència. Justament això és el que passa quan recordo el 3r Dia de Joglar, organitzat per Hora de Joglar.

Parlant amb alguns d’ells els deia que està molt bé això de muntar una jornada solidària per recollir diners per alguna causa, fer-ho d’aquesta manera, en contacte amb la gent del poble i volants, abocant esforços de manera altruista i creure que és possible millorar el món, per més petit que sigui el gra de sorra aportat.

Enguany els diners aconseguits anaven destinats a la ONG ASL (Associació Solidària i Logística) per ajudar a rehabilitar i condicionar el poble de Medina Boudialabou a Senegal.

Com l’any passat, vaig poder anar-hi a col·laborar amb tot el tingaldo de sonoritzar als grups d’enguany.  El material és una barreja d’orígens: un porta els altaveus, un altre els monitors, entre uns quants portem la microfonia, jo aconsegueixo una taula de so i entre uns quants ho anem muntant tot plegat.  Abans s’ha fet una mica de producció tècnica, llista de canals, horaris, necessitats de backline, etc. Vaja, com un bolo però amb uns interessos no professionals.  I sobretot amb ganes de passar-ho bé i col·laborar.

Arribar a casa cansat però amb un somriure a la cara va ser la millor prova d’haver viscut un gran dia!

Les fotos són de l’Albert Ortiz Fotografia (moltes gràcies!).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *