El primer de l’any: Reis a Vic

Les Encantades. Podria ser d’això del que ha anat el meu 2016…
31/12/2016
El dia que vaig conèixer en Tony Doogan
16/01/2017

5-1-17 Vic

Primer bolo de l’any, a la Cavalcada dels Reis a Vic, amb en Sergi i l’Àlex, i treballant per BTM.  Quins tres que vam anar a rebre els altres tres!

Després de veure sortir el sol a la carretera i deixar de veure’l arribant a Vic a les 9 del matí, ens temíem el pitjor.  Però no, la boira es va esvair.  Fred, això sí, molt fred, que es nota quan acabes de muntar i t’estàs quiet.  Amb boira hagués estat pitjor per la humitat.

A les 12 havíem de tenir l’equip a punt i a les 12:30 teníem proves del senyal de taula que passàvem a TV3 -bàsicament pel discurs del Rei Blanc-.  Dinar i a les 15:30 més proves amb TV3.  Aquesta vegada bàsicament el que els interessava saber era si la música i el presentador que sonaven a la plaça els entrava gaire pels micròfons dels presentadors que tenien al seu escenari.  I sí, sí que entrava.  I de manera inacceptable per fer una bona retransmissió, com ens van dir.  Doncs vinga, anem baixant fins trobar el nivell que no molesti. I aquest va ser -6dB respecte el nivell inicial, que era el volgut pels organitzadors. I cap a berenar.

18:45, l’hora per ser de nou a la plaça.  A les 19:30 començava a parlar el presentador i a les 19:55 la cavalcada entrava a la plaça després de passar pels carrers de la ciutat.  Espectacular com sempre!  Enguany encara una mica més per la il·luminació especial degut a la retransmissió televisiva. A les 20:55 s’havia d’acabar, ja que la els 21:00 entrava el Telenotícies. A Vic sí que en saben: entren les carrosses, els patges, els Reis, etc…, una vegada tothom s’ha situat els reis pugen al balcó on són rebuts per l’alcaldessa, parlament breu del Rei Blanc, i apa, fins l’any que ve! S’agraeix aquesta agilitat i bona organització.

Aquest és un bolo amb relativament poc material: 10 Nexo STM M28 -funció de megafonia-, 4 S118, 1 Yamaha QL5, microfonia pel presentador (DPA4066) i el parlament (SM58), algun micro més de reserva, el CD doble per llençar la música, 1 sèrie d’ACL (i una de reserva) i màquina de fum (i també una de reserva) per la desaparició final dels Reis des del balcó de l’ajuntament (moment important!) i no gaire res més.

I algunes de les millors imatges que vaig poder captar des del control, davant del balcó de l’ajuntament, a un costat de la plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *