Les Encantades. Podria ser d’això del que ha anat el meu 2016…

Bolos amb Yamaha 01
24/12/2016
El primer de l’any: Reis a Vic
08/01/2017

D’amistat.  Sí, va d’això Les Encantades, de PocaCosa teatre, a on he tingut el plaer de produir l’espai sonor envoltat d’amics i amigues. El vídeo és un resum del procés de creació d’aquest espai sonor.  D’això també ha anat aquest meu 2016, de creació, gravació, correcció, retocs i derivats a nivell personal. De maig del 2015 a maig del 2016 hi va anar el meu any particular a nivell personal. Els bolos ajuden, la gent amb la que vas de bolos. I van ser necessàries uns bones vacances al setembre.  I tot va canviar.

Primer t’has d’estimar a tu i després podràs sustentar el que vulguis. Ras i curt.  I de cop apareixen projectes nous i bolos que pensaves que ja no faries. I comences a veure que els nous discos dels grups que fas són un autèntic regal per passar-ho bé en directe, per seguir mesclant amb il·lusió i ganes.

Un somriure ho pot tot.  I no hi ha problemes, hi ha solucions! (eh, alumnes del Diploma en Tècnic de So de l’ETECAM?). D’això també ha anat el 2016. Bé, el 2016 i els anteriors i els futurs.  Però a vegades ho oblido, seré sapastre?!?!?!

Del 2016 em podria quedar amb els bolos que he fet, les produccions, les classes…  L’excel em diu quantes hores he fet cada mes, a quan em surt l’hora, si he guanyat més o menys que l’any anterior, etc.   Però no em quedo amb això. Sí, pot ser relativament important, ja ho sé.  Però si no m’estimo i em cuido a mi mateix i no em concedeixo un somriure cada matí mirant-me al mirall tot dient bon dia, tot el demés estaria buit i sense sentit.

Pel 2017 em penso que seguiré així, no? En formaràs part d’això? Bon any a tothom!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *