Esperança Dinamita, acabant la pólvora!

Final de curs EMM de Torroella de Montgrí
08/07/2016
I tres més amb Hora de Joglar
21/07/2016

24-6-16 Llançà
13-7-16 Riudoms

IMG_0705Darreres funcions d’Esperança Dinamita de Le Croupier, això ja s’acaba! Dues temporades de gira que van arribant al seu final, que serà, si no hi ha res de nou, el 25 d’agost a Alcarràs. Ja hi haurà temps per fer balanç, de moment anem cremant la pólvora que encara ens queda.  I com peta això encara i fa pujar la temperatura per allà on passem…  Les dues darreres sufocades han estat a Llançà, el dia de St. Joan, i a Riudoms aquesta setmana.

A Llançà vam treballar amb la gent de Rocktail i a Riudoms amb la de Proditsa.  Moltes gràcies a tots per la vostra feina! Aquest espectacle està tan rodat que sembla que vagi sol, però si no ens trobéssim amb professionals que ho preparen tot perquè tinguem els mínims problemes no aniríem així de bé.  I la part artística pla va rodada!! I sembla que no hi hagi esforç però sense aquest tampoc sortirien les funcions tal i com surten.  Total, que tot va con oli en un llum!

A Riudoms em vaig trobar la Midas M32.  Uns dies abans també me la vaig trobar amb Hora de Joglar.  Deu ser el tercer o quart bolo que faig amb ella.  Em fa mandra treballar-hi, per la seva arquitectura, poca agilitat de configuració -sí, d’acord, quan te la coneixes molt vas a tot tall, com totes-, pocs canals a vista -si vas amb bandes de 30 canals-, i d’altres aspectes que potser són més qüestió d’anar trobant el seu punt (portes, compressors, eq, efectes).  Tanmateix, estem parlant de la taula que és, ni més ni menys, i que pel preu que té és fantàstica.
Jo sovint la comparo, salvant distàncies i tenint en compte que té moltes més prestacions -estem a l’any que estem-, amb la Yahama 01 al seu temps. Repeteixo, cada una a la seva època, eh?  La 01 va deixar empremta fa uns anys i ara sembla que ho està fent la M32 (i la X32, per suposat, la germana de Behringer).
El software offline està prou bé.  De fet per configurar-la vas molt més ràpid preparant una sessió a l’ordinador i després carregant-la la taula. I tot i que jo no ho he fet servir, que puguis gravar directament per canals amb un USB de la taula al portàtil és genial!
Va ja m’he mullat sobre la M32, he esperat a haver fet alguns bolos. I a la pregunta de si sona o no sona, sincerament crec que sona prou bé pel que és.  Quan hagi fet molts més bolos amb ella segurament podré fer un anàlisi més detallat.  De moment això serien les primeres impressions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *