Juny Joglaner!

Dunas, dos anys després.
04/07/2016
Final de curs EMM de Torroella de Montgrí
08/07/2016

17-6 La Mirona
Toquem després del concurs Destaca’tHora de Joglar va guanyar-lo fa dos anys, i fa dos anys que ens vam conèixer i ens vam enamorar. Oooooooh!!!!

Entre les proves i l’actuació passen 8 hores.  Qualsevol no acaba amb deliris de bogeria! Així vam acabar al camerino! Potser per aquesta tonteria els vents i el violí van baixar a tocar enmig del públic al final.  No, no “s’acopla” gaire…  Ara ja ho fan a la majoria de concerts.

Avui els que es mereixen un “aplausu” immens són l’Enric -monitors- i en Sergi -FOH-.  5 grups al concurs i nosaltres! Bravo, bravo i bravo! Gràcies nanos!!!!

23-6 Albanyà
Pujant en cotxe cap a Albanyà vaig quedar embadalit pensant en quin país tan ben parit que tenim! Feia anys que no pujava per aquesta vessant de la Garrotxa Empordanesa, remuntant La Muga. Gran nit, fins i tot diria que vaig percebre la força de les muntanyes de darrera, el Bassegoda i la influència de Lliurona… o potser van ser els petards que em van trastocar -us els voleu fotre per un lloc?!?!?!??!?!?!?!-.

No és el primer dia que ho fa a la seva vida, però amb jo de tècnic no ho havia viscut mai.  Sort que no es queixa el contrabaix.  Jo diria que li mola i tot. Joan Panxito Power!!!!!

Avui és el primer bolo, que jo recordi, que coincideixo amb l’empresa RockTail.  Han anat de cul per circumstàncies vàries, però hi ha dies que el temps de més que es disposa i la bona voluntat de tots et permet que la paciència i la calma no deixin entrar els nervis a l’ambient. Si més no al grup i a mi.  Gràcies per la feina!!!

24-6 Clownia
Faig campana molt al meu pesar, ho reconec, em perdo un bolo guapo!  Hi va en Marc Usano. La cita és a les 7:30 del matí per fer proves de so a les 8.  Sortíem d’Albanyà a les dues quarts de tres direcció Sant Joan de les Abadesses.  Tots menys jo, direcció de casa.  Aixeco el peu voluntàriament, des del maig que vaig baixant el ritme.  Ja tornarà a pujar, però ara toca una mica més de calma. És necessari!

25-6 Palamós
Bolo amb l’escenari mirant al mar.  No hi ha excusa per no anar-hi dues hores abans de les proves de so a fer el primer bany de la temporada.  Allà hi trobo en la Mercè i en Ferri, després arriben en Mika, en Marco, l’Isart… Quina gent més maca! Relaxxxxxx abans de les proves de so. Bon ambient i bon bolo! Abans però algú ha necessitat agafar forces al camerino. Dos dies seguits de bolo, dormir poc, festa…  Ah, i un clàssic,  fer el repertori pocs minuts abans de començar.
Gràcies als tècnics de Sona per la feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *