Love Of Lesbian a l’Strenes

Ramon Mirabet a l’Auditori de Girona
25/03/2016
I tres més a St. Cugat
17/04/2016
2-4-16 Girona
Bolo de dilemes i contradiccions.  Un espai bonic, al centre de Girona i a l’entrada del barri vell, un disseny de so difícil amb les limitacions vàries que hi ha.  La inauguració del Festival Strenes, enguany amb Love Of Lesbian (bravo!) i la dificultat de fer arribar el missatge sonor de manera correcta i homogènia a tota l’audiència.  A classe d’Ajust de Sistemes de Sonorització a l’ETECAM (Escola Tècnica de l’Espectacle Casa de la Música) hem estat debatent el disseny que vaig fer.  I com en molts dissenys el compromís entre el que voldries i el que pot ser passa pel famós punt mig.  Punt que està gastat, saturat, cansat i fart de que hi arribem els humans quan no podem atènyer el que volem.
I tanmateix, i desdramatitzant una mica, crec que puc afirmar que pràcticament 2/3 de les 8000 persones que van assistir al concert gratuït ho van sentir en unes condicions dignes.  Des del control, tot fent l’assistència al tècnic dels LOL amb la Midas Pro6, anava rebent missatges d’amics que voltaven per allà  que m’anaven dient a on sonava bé i a on sonava malament.  Vaig poder fer un bon mapping de la qualitat sonora! I quadrava bastant amb el disseny que havia fet.  L’espai a cobrir, trançant un quadrat amb els extrems de cobertura, és superior a la zona de barraques de les festes de Girona, però amb molt menys equip.

 

 

En el terreny purament artístic bon concert dels LOL.  He de confessar que no els havia vist mai en directe.  Ja ho tenim això els del món de l’espectacle.  Tant treballar als nostres concerts i bolos que pocs en veiem d’altres.  Ei, i com em van agradar!
Alguns detalls del disseny.  Plànol de situació dels diferents subsistemes.  Els feixos en verd corresponen als sistemes Nexo.  Els sistemes Meyer es va calcular amb el Mapp.

Plànol de cobertura de les tres torres amb GEO S12 i mapa de pressió de les mateixes.

 

Primer dia de pràctiques d’alguns alumnes de l’ETECAM amb BTM. Ara és quan veuran si després de quasi dos anys de classes teòriques i pràctiques a l’escola i a La Mirona aquest món fa o no per ells.  Alguns ja ho tenen més o menys clar (tant que sí com que no).  Però les pràctiques reals acaben de decantar la balança cap a un costat o cap a l’altre.  I a seguir caminant i avançant, que d’això va aquest món. Bones pràctiques a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *