Que et vagi molt bé Aida!!!

Les mescles, els retocs i el màster!
03/03/2015
Ultratrail a l’aeroport de Barajas (i d’Atlanta…)
11/03/2015
8/3/15
El 22 de febrer vaig estar de bolo al Teatre-Auditori de St. Cugat amb BTM, en el Concert Solidari de Veus Femenines “Estimar no fa mal” de la Gira Acustik de La Vanguardia.
L’espectacle va comptar amb la participació musical de Lidia
Guevara, Izah, Judit Neddermann, Joana Serrat, Marta Aguilera, Victoria
Riba, The Mamzelles, Marion Harper, el cor Cantabile i la formació La
Porta dels Somnis.
La finalitat del concert era recollir fons pel programa
‘Trenquem el silenci’ de la Plataforma unitària contra les violències de
gènere.
Deixant de banda l’excepcionalitat del concert hi havia un altre fet a destacar.  I és que l’Aida Chavarría, fins ara a les oficines, fent producció entre d’altres tasques, em va anunciar que marxava del Teatre-Auditori de St. Cugat per iniciar una aventura per altres terres.
Uau!!! El rpimer que em vaig sentir va ser una certa pena, no ho negaré, però també alegria per ella, pel camí que inicia i per les ganes que en té.  Pena perquè durant tots aquests anys en què hem estat treballant junts quan anava de bolo a St. Cugat, ja fos en bolos d’un dia, de varis dies o en algunes produccions, l’Aida ha estat un punt de connexió important, de bon rotllo, professionalitat i de posar moltes ganes en tot allò que feia.  I això s’agraeix moltíssim! I ara que marxa és inevitable no sentir una miqueta de pena.  La justa, eh? Perquè segur que allà a on va les coses li aniran la mar de bé, si més no li desitjo de tot cor.
Molt sort Aida, un gran petó i una forta abraçada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *