Final de gravació amb Hora de Joglar!

El primer del 2015
13/01/2015
I aquí estem, vivint, estimant i intentant riure!
26/01/2015
del 3/1 al 17/1/15 Quarta i cinquena setmanes de gravació
Sembla que quedi molt lluny el 9 de desembre quan vam anar a gravar les bateries a Estudis Ground del que serà el primer disc d’Hora de Joglar.  I allà tornarem a mesclar els 12 temes que hem enregistrat al local d’assaig.  Dissabte passat va ser el darrer dia de gravació, i va acabar amb molta alegria, més que el cansament que portem acumulat a sobre. 
Hauran esta uns 30 dies de gravació i també d’edició paral·lela per preparar les mescles.  Les hores que s’estan invertint en aquest disc són tantes com la il·lusió que té el grup en fer-lo.  Fer un disc “a casa” és com fer un guisat a la cassola: requereix temps i molt d’amor. La frase de comiat dels darrers dia era “un dia més de plaer, una dia menys de patir”.  Patir en el sentit del que suposa enregistrar música.  És la màquina de la veritat i tothom hi passa amb més o menys dificultat.  I aquí que no hi ha límit d’hores com en un estudi sovint es sobrepassa el rellotge llargament, però també pacientment, sabent que és per obtenir un bon resultat.  Crec que no hi ha hagut dia que s’hagin fet menys de 10 hores.
El dia després d’acabar la gravació ens l’hem passat amb en Ferri revisant tots els temes.  I les sensacions són molt bones.  Encara no estem, no ens esverem! Falten les mescles, que començaran el 26 de gener.  Però amb el material que tenim en tinc moltes ganes.  Sembla que ens ho passarem molt bé!
La gravació no s’hagués pogut fer d’aquesta manera tan genial sense les ganes, l’alegria, el bon ambient i l’humor que desprenen els membres d’Hora de Joglar.  I això és extensiu als familiars, quina acollida tan fantàstica! Moltes gràcies!
Ei Ferri, i moltes i moltes gràcies per estar junts colze amb colze pistes amunt i pistes avall, apretant comandaments de teclat com posseïts, editant, ordenant, quadrant, tallant, copiant i movent com malalts, fent repetir amb delicadesa (o no tanta, ha ha!) les vegades que fessin falta als que gravaven, omplint i buidant saques i saques de paciència i per quan o tu i jo n’estàvem farts, saber veure-ho, saber dir-ho i saber “expulsar” o marxar de davant l’ordinador i fins tot del local.  I per descomptat moltes gràcies a tots els que heu assumit parts de la producció, musical i/o culinària. Sobretot la culinària, és clar! ha ha ha!!

Aquestes són les fotos d’aquests darrers quinze dies en els que hem acabat les veus i els coros, hem gravat els vents i hem tingut les col·laboracions d’en Darío i en Fred a les guitarres, en Joan a la trompeta, en Sergi al saxo i en Daniel en una intervenció  de veu d’un tema.  Hi ha més col·laboradors, però ja els desvetllarem més endavant…

I per acabar un vídeo sorpresa.  Els “joglins” potser no ho saben, però si tens en Kurti rondant per allà de tant en tant cau algun vídeo.  No patiu, que no penjo res que no es pugui penjar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *