Els 20 anys d’RGB

I d’Estudis Ground al local d’Argelaguer
19/12/2014
Nadal a Macau
29/12/2014
20/12/14 La Mirona
Nit de celebració dels 20 anys d’RGB.  Aviat està dit.  Com passa el temps! I quants grups que han portat com a management i produccions vàries que han anat fet durant tots aquests anys!  Enhorabona i moltes felicitats!
La festa va començar a la Bombolla, amb la projecció de vídeos curts amb parlaments i amb un repàs de la història d’RGB.  Després va venir el piscolabis.  Sense cap mena de dubte va ser la nit de les converses interrompudes i les salutacions continuades.  Quanta gent del “mundillo” que hi havia!  Músics, mànagers, tècnics, etc…  Era impossible fer una passa sense trobar-se algú conegut.  I quanta gent que feia temps que no veia!  Va estar molt bé, va ser una gran nit.

Després del piscolabis van començar les actuacions a l’escenari de la Bombolla i després a la sala 1, on jo feia el so.  Cada un dels 25 grups que van actuar feien un tema, llevat dels dos darrers, que actuaven durant 30′.
Un cop van començar les actuacions va ser un no parar de grups, canvis i vinga, a intentar fer sonar a cada un durant un sol tema.   Malgrat la bogeria que impliquen aquests tipus de “tinglados” va ser divertit.  Si faig cas a la llista d’artistes de l’escaleta d’actuacions, i intentant recordar els que al final no van actuar -sí, tinc llacunes, massa intensitat!-, entre els dos escenaris hi van passar aquests:
Joan Masdéu, Lluís Gavaldà, Cris Juanico, Menaix a Truà, Pep Suasi, Josep Thió, Jordi Batiste Trio, Gossos, Nou dits, Lax’nBusto, The Gruixuts. Teràpia de Shock, Glaucs, Smoumolnö, Raydibaum, Costa 59, Van de Kul, Suite, Pearson, Acció, Rosa-Luxemburg, Empty cage, La banda del yuyu, La Soul Machine i Bonobos.  Perdoneu si en falta algun o n’hi ha algun que surt i no va actuar…
I quatre fotos de les poques que vaig poder fer durant les actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *