Gran nit al Privat de Mataró

Els Amics a l’Auditori de Girona
11/10/2014
RAC105 Confidencial
17/10/2014
11/10/14
Fa molt que no penjo un vídeo.  Avui ho faig.  I així m’estalvio de posar tots adjectius qualificatius que passen pel meu cap per descriure la nit que vam viure a la Sala Privat, a on sempre ens reben amb una calidesa pràcticament familiar. Gràcies una vegada més!
 
Combinació explosiva i festiva: el videomaton del @CapitanUrias a l’entrada (ho confesso, vaig deixar un missatge…), les hamburgueses de carn ecològica de Natrus, de la Vall d’en Bas -que bé quan veniu, que bones!-, les copichuelas de les barres, en Halldor Mar fent de teloner, una sala plena amb ganes de concert i passar-ho bé, Els Amics de les Arts suant la cansalada a l’escenari i el públic donant-ho tot i més, i el final de festa amb els Amics punxant a la cabina.  Sí, van punxar! Abans de fer-ho van rebre algunes intruccions del DJ del Privat, no fos cas…  Eps, i foto d’en Roger, que ha vingut els darrers dos bolos en comptes de la Clara.

Sabeu com es viu un concert a primera línia, no? Doncs més o menys com el vaig viure amb la taula enmig de la gent que ocupava la pista.  El meu recolzament era la paret de la cabina, darrere meu.  Brutal!
Amb nits com aquesta, quan arribes a casa i et poses al llit, content i satisfet, decideixes dormir i somiar per veure que allò que has viscut era real.

1 Comment

  1. Esther Cereceda ha dit:

    impressionant kurti !!!!! quin ambientàs !!!!!! grcs per fer-nos sentir com si hi haguèssim estat, un record per sempre !!!!!! a veure si es repeteix, segur que va estar un bolo més que complert !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *