La Fireluche a Celrà

Kamasutra en versos. Festival de Poesia de Girona.
14/11/2013
Gran nit amb Fangoria
26/11/2013
17/11/13 L’Ateneu de Celrà
Bolo de diumenge tarda, amb la pluja caient a bots i barrals a fora de l’Ateneu de Celrà, un sala amb una bona acústica i uns mitjans tècnics justets però suficients per fer actuacions de petit i alguna de mitjà format.  Avui he fet una reducció de canals necessària, no n’hi havia més a taula (Yamaha 01 + 8ch previs externs), però com que faltaven dos músics de l’Orchestra i alguns instrument no l’han portat tot ha quadrat.  Seguim fent bolos del Tants caps tants joguets, el darrer disc de l‘Orchestra Fireluche.  Avui de cantants hem tingut a l’Eva Noguer i en Pau Riba.

Després del bolo en Martí Navarro, tècnic de so que viu a Celrà i que ha vingut a veure el concert, em porta a descobrir un racó de món que no coneixia a Juià, a on fem alguna cerveseta.  Hi acabem sopant i xerrant agradablement.  Bon final per un diumenge plujós de tardor després de la màgia de la Fireluche.  Uix, no hi ha cap foto de les torrades vora la llar de foc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *