Andrea Motis & Joan Chamorro Grup

“BOLACO” (amb majúscules)
10/02/2013
Docu-resum: Els Amics i els seus Amics
15/02/2013
9/2/12 Teatre-Auditori de St. Cugat
Quan fas d’assistent en un concert, és a dir, que vas a muntar, deixar-ho tot a punt i a estar pel tècnic del grup i els músics, si l’actuació no és massa del teu interés no acostumes a estar molt pendent d’ella, és fàcil que tinguis el cap a una altra banda.  Evidentment ets allà, al costat del tècnic, per si passés alguna cosa, i vigilant que tot vagi bé.  Però l’altre dia al Teatre-Auditori de St. Cugat, no només vaig estar pendent de l’actuació d’Andrea Motis & Joan Chamorro Grup sinó que vaig gaudir-ne com feia temps que no gaudia d’un concert.  Quins bons músics, veterans i joves, diferents generacions unides pel jazz i pel talent.  Quasi dues hores de concert que van passar ràpidament.
A més d’Andrea Motis -veu, trompeta- i Joan Chamorro -saxos tenor i baríton i contrabaix-, la formació comptava amb Ignasi Terraza -piano-, Josep Traver -guitarra-, David Mengual -contrabaix-, Esteve Pi -bateria-, Eva Fernández -clarinet i saxo alt-, Iscle Datzira -clarinet i saxo tenor- i el Quartet Ressonància, format per Edurne Vila -violí-, Marc Armengol -violí-, Joan Ignasi Ferrer -viola- i Esther Vila -violoncel-.
Com a tècnic del grup va venir en David Casamitjana.  Els monitors els va fer en Manel Palahí -a la foto durant les proves de so-, amb qui vam anar junts a fer el bolo per BTM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *