“BOLACO” (amb majúscules)

Reykjavík, el curtmetratge
06/02/2013
Andrea Motis & Joan Chamorro Grup
14/02/2013
8/2/13 Faktoria d’Arts-Terrassa

 Sí, “bolaco”, seria la descripció rasa i curta de l’actuació d’Els Amics de les Arts a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa.  Del primer a l’últim minut. Per com van plantejar el repertori i el concert, amb molt poques pauses, per com el van executar, ells i la Banda per catalogar,  i també esperonats per un públic exageradament entregat com he vist en pocs concerts.  Normalment la part del davant ja acostuma a estar entregada, però és que aquesta vegada era la de davant, la del mig i la darrere.  No sé quanta gent va venir al final, però em penso que rondaven les 800.  I a dins de la sala aquesta quantitat de mans i boques es va transformar en un nivell eixordador amb el que havia de competir, posant el dit al màster de la taula de mescles per no quedar-me per sota.  I la pluja de paperets de color del final… només heu de mirar la foto de com va quedar la taula després que tot bufant pogués deixar a la vista els botonets per poder fer alguna cosa… (la mare que us ha parit!). Gran nit, d’aquelles que es recorden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *