Solstici Rock: bolo… de músic!

D’un extrem a un altre: la Fireluche a BCN
31/12/2012
El darrer bolo de l’any: els Pastorets de Roses
31/12/2012
25/12/12  La Cellera de Ter
El procediment és senzill.  Músics en actiu o no, que toquin o hagin tocat amb grups de la Cellera de Ter o hi estiguin vinculats.  Es posen els noms en paperets i es fa un sorteig d’on surten els components dels diferents grups.  A cada grup s’hi incorporen alguns alumnes de l’Escola de Música de La Cellera per fer un parell de temes.  Cada grup toca els temes que vol durant 45 minuts.  Es fan unes mínimes proves de so, es fa un sopar tots plegats -amb permís de l’atipamenta de l’àpat de Nadal- i vinga, gresca, xerinola i cap a tocar! Genial!
Les sensacions d’anar a assajar i mirar-se els temes a casa les tenia ben oblidades.  Públicament ja ho he dit algunes vegades, m’agradaria tocar en algun grup, però és impossible que ofereixi cap regularitat d’assajos i encara menys de bolos, la feina de tècnic em va absorbir totalment fa temps, va ser un dels motius pels que vaig plegar de tocar.
De tant en tant tocar i remenar els dits, com en els concerts amb Mapi’s Friends Band on em colo d’espontani a vegades, és fantàstic!  Per cert, la nit de reis compto tocar-hi al bolo de La Presó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *