El darrer bolo de l’any: els Pastorets de Roses

Solstici Rock: bolo… de músic!
31/12/2012
Molts d’ànims! Bon 2013!
31/12/2012
23, 26, 27 i 30/12/12
He de confessar que des de que anava de petit a veure els Pastorets de Figueres que no havia tornat a veure’n mai cap representació fins aquest desembre, que he anat a fer de tècnic, de la mà de Nord Produccions, als Pastorets que fan el Grup de Teatre de Roses al Teatre Municipal de la població.
I m’ha agradat recordar que, independenment que siguin representacions típiques de Nadal al voltant del naixement de Jesús i a les lluites del bé i el mal, són una gran tradició al nostre país, amb referències a la llibertat de les persones, a la lliure expressió, a la transmissió de la nostra llengua.
Els de Roses són amb música en directe (piano, violí, viola i violoncel), i com en tants d’altres, les referències en clau d’humor a l’actualitat política i a les campanyes en contra del nostre país hi són ben presents.  Han estat unes dies entretinguts, els riures ens han ajudat a fer baixar alguns àpats.

En Rafel, el tècnic del teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *