La pollastreria

No era veritat…
29/12/2012
D’un extrem a un altre: la Fireluche a BCN
31/12/2012

20/12/12

La pollastreria és el lloc on hi ha els pollastres.  Perquè el que van muntar Els Amics de les Arts al Teatre-Auditori de St. Cugat el passat 20 de desembre  va ser això, una pollastreria.
Kurti, què et sembla? Hem convidat a la Jove Big Band del Taller de Músics, al Col.lectiu Brossa, a Andrea Motis&Joan Chamorro, Joan Colomo, Pere Jou i Ramon Gener.  Es podrà fer tècnicament?
Ells saben la resposta i per tant la consulta es pot fer després d’haver-los convidat.  Sí, és clar que es pot! Faltaria més!
I aquest és clar que es pot vol dir que tècnicament la cosa va quedar així:
66 canals (se’n van eliminar tres dels 69 previstos), dues taules de so a FOH (Midas Pro6 i Yamaha M7CL), 1 taula monitors que treia fum (Yamaha PM5D RH amb 29 monitors + 5 IEM i 24 enviaments de monitors.  Aquest seria el plànol d’escenari de com estava prevista la distribució a l’escenari els músics, intstruments, monitors, corrent d’escenari i subcaixetins d’escenari.
I aquest el llistat de canals amb la microfonia que vam fer servir i la planificació dels caixetins segons les taules de so i els subcaixetins.  Una bona planificació pensada durant hores t’estalvia ensurts i mal de caps el dia del bolo.
El concert era en beneficiència de quatre entitats escollides cada una pels quatre amics: la Fundació Estany, el Casal dels Infants del Raval, Africa nos mira i l’Associació AASS.

El dia abans es va fer el muntatge de llums i so, comprovació de línies, monitors, ajustament de l’equip (que va fer en Rai, de BTM), etc.  En Manel feia l’assistència a en Tete a monitors i en Nico i en Marc, del Teatre-Auditori, de microfonistes.  No hi ha com tenir un bon equip de gent perquè les coses surtin bé tècnicament!! Moltes gràcies a tots!
El dia va acabar amb les proves de so amb Els Amics i part de la banda.  Al dia següent, a mig matí, vam començar les proves i assajos de so amb els convidats, fins a una hora i mitja abans de l’actuació.  Sopar de germanor tots plegats i cap a l’escenari!

L’actuació va anar com oli en un llum, fluida, com un rellotge, sense cap entrebanc tècnic, amb tothom molt concentrat i amb la sensació de passar-ho bé.  No negaré que hi havia moments en què potser anava una mica de cul pescant canals per aquí i per allà, però en general el que més va regnar va ser el control.  I és que m’agraden aquests grans concerts, amb molts canals i molta gent!  Són poques les vegades en què tens ocasió de fer-ne algun com aquest, o alguna simfònica, o orquestra de cambra amb convidats, etc… Però quan tinc l’oportunitat està molt bé! Adrenalina!

Els Amics amb el Col.lectiu Brossa

Pere Jou

Joan Colomo

Jove Big Band del Taller de Músics
Andrea Motis amb Joan Chamorro, Santi de la Rubia i Josep Traver

Ramon Gener

En Tete i jo

1 Comment

 1. Anònim ha dit:

  Bona!!! Sempre van bé aquests pollos!! 😉
  Llàstima que ara pleguis!! jajajaja
  Una abraçada Kurti i bon any!!
  Jo crec que al 2013 coincidirem en algun que altre bolo, no??

  -Sanjuan-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *