Ja ho trobava a faltar!

Dia de relax i adaptació
20/11/2012
De bolos amb els veïns del sud
02/12/2012

16/11/12 Els Amics de les Arts a Lloret de Mar

Després d’algunes campanes amb Els Amics de les Arts per la debilitat del  tècnic autònom i amb pluriocupació (ui, sona dur això…), confesso que ja tenia ganes de tornar a fer bolos amb ells, aquesta alegria dins i fora de l’escenari i caram, a fer una cosa diferent del flamenco, que ja portava molts dies fent-ne!  I ves per on que m’he trobat amb algun monòleg renovat, reversions d’algun tema, solos en llocs on abans no n’hi havia…, no valia a despistar-se ni un moment!
I ha estat a Lloret de Mar, al Teatre Municipal, un espai amb una bona acústica i que és assistit tècnicament per la gent de Nord, per a qui també treballava aquest dia fent el muntatge.  O sigui que no em donaré les gràcies a mi mateix per l’assistència perquè potser algú m’enviarà a un psicòleg…  Però sí gràcies a en Willy, l’Ander, en Gerard, en Guisset (que portava el so de BTM) i companyia per la feina feta.  La veritat és que amb segons quina gent és un plaer passar una bona estona treballant.
La instal.lació del sistema de so tenia algun inconvenient, i és que no es podia volar d’enlloc, o sigui que havia d’anar estacat a l’escenari.  I l’escenari estava peu pla, ja que és d’aquells teatres on la grada comença al mateix nivell que l’escenari.  O sigui que vinga, una tarima per guanyar uns 70 cm d’alçada, posar el subgreu a davant perquè no hi havia enlloc més on posar-lo, desconnectar l’altaveu de baix de tot perquè no servia per res, posar un frontfill amb dues caixetes una mica inclinades cap amunt, ajustar-lo i apa!
El control estava a dalt de la grada, a uns 23 metres de la boca de l’escenari.  En el moment de màxima bogeria i cridòria el sonòmetre va registrar un pic de 104.5 dB.  Tenin en compte que entre el control i a la primera part de la grada hi havia uns 6 dB de diferència això vol dir que… sí, que en alguns moments la música estava un pèl forta…  A veure fans, no crideu tant, que llavors he d’apretar! Hoooooomeeeee!!!  No, és broma, però després no m’envieu tuits diguent que està fort… ha ha ha ha!!!
I aquestes són la resta de les fotos del concert, com de costum en un teatre o auditori, de dues hores de durada. Una bona tornada!

2 Comments

 1. Tranquil Kurti;

  Jo vaig estar a baix i en cap moment van fer mal les orelles. Desde el primer moment es va sentir molt molt bé, un 10.

  Salut!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ei Oriol, jo ben tranquil!

  Hi ha una certa brometa sobre això del volum, no, no crec pas que arribés a estar exageradament fort tot el concert, només moments puntuals i depenia d'on estaves assegut.

  I moltes gràcies pel 10! He he!

  Xau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *