De públic a un concert

Utopía a Les Estivales de l’Archipel
28/07/2012
Excepcional
30/07/2012
29/7/12 Girona

Sóc habitant de la Terra fins que em neguen el que sóc i em diuen el que he de sentir, pensar i parlar.  Per això, malgrat la petamenta que portava a sobre després de 10 dies fora de bolos i d’haver sortit la nit abans a les festes de Salt, vaig anar al concert Catalunya vol viure en llibertat que el Punt-Avui va organitzar a la Devesa de Girona.  Hi vaig anar de públic, sí, tot i que és inevitable, vaig passar pels controls de so de davant i de monitors i m’hi vaig quedar una bona estona.  No tinc remei!

L’organització va ser més que bona.  Tot anava com un rellotge.  Cap problema tècnic d’importància, puntualitat, agilitat en els canvis i sonoritzacions correctes pel que és un pollastre d’aquesta magnitud.  La majoria de grups no van provar i tots interpretaven un parell de cançons.  I vinga, vagin passant!  Entre grup i grup hi havia parlaments, animació de percussió, vídeos.  
I a l’altra punta de l’escenari, castells inflables per a la mainada, paradetes vàries…  Les barres van fiuncionar i la venda de tiquets, malgrat que primer les cues espantaven, anava molt àgil.  
L’ambient general va ser d’una gran festa cívica i ciutadana.  Més que esperar un gran concert s’hi anava per convicció.  Cap a 15000 persones van passar pel recinte des de l’obertura de les portes a les 6 de la tarda fins al final del concert a les 2 de la nit.
Durant tota la nit vaig estar fent tuits (@albertkurti) comentant la jugada i penjant fotos del concert

I aquest seria el recull de fotos de les 6 hores de concert. No hi surt tothom que va actuar.  Un dia que no estic treballant i puc relacionar-me…  No vaig parar de trobar-me gent coneguda i fer-la petar per aquí i per allà, i de tant en tant feia alguna foto.

Jordi Tonietti i Àngel Daban

Electrotoylets

Els Catarres

Josep Tero i la multitud

components de la Dharma

Canimas

l’escaleta d’actuacions al control de monitors

Pulpopop abans de sortir

Pulpopop

vídeo de Joel Joan

vídeo de Miquel Calçada

Miquel Abras

Al flinal la taula de so anava a quatre mans.

Va, els de llums també sortireu en primer pla, només faltaria!

Brams
Un dels presentadors, Xavi Castillón, del Punt-Avui, en plena acció.

Decrèpits

Kitsch

Sí, Toni Molina, sí, això és rock’n’roll i no els grups que faig! Els Gruixuts

3 Comments

 1. Anònim ha dit:

  Kurti!! Molt bo el reportatge!! Ara tan sols una petició! Per quant un homenatge als oblidats, soferts, pacients i grans tècnics de monitors??
  😉

  -Sanjuan-

 2. Albert Cortada ha dit:

  Tens raó Albert, ja tardo a fer un reportatge sobre la dura i feixuga feina del tècnic de monitors, sembla que no me'n recordi que jo vaig començar així, i bé que m'agradava menjar-me l'escenari!

 3. Anònim ha dit:

  jejeje, Molt bé Kurti!! Així m'agrada!! jaja. No sabia que tu vas començar fent monitors!! Per mi, la millor feina!! 😉
  -Sanjuan-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *