De visita a la gravació d’Espècies per catalogar

Un privilegi pels sentits-L’Orchestra Fireluche a Girona
14/11/2011
Buena Vista Social Club amb Omara Portuondo-St. Cugat
21/11/2011
15/11/11

Avui he anat de visita als estudis 44.1, on Els Amics de les Arts van començar a gravar la setmana passada Espècies per catalogar, el nou cd que sortirà al mes de febrer i que estan produïnt juntament amb Ferran Conangla, a qui vaig tenir el plaer de conéixer quan va fer el màstering del nou cd de l’Orchestra Fireluche, D’un llonguet un pa de quilo, que va sortir la setmana passada al mercat.

I m’hi vaig sentir tant a gust i em va agradar tant el que vaig sentir que m’hi vaig acabar quedant tot el dia. La setmana passada van gravar les bateries i els baixos i aquesta hauran fet els pianos i hauran començat amb els teclats, guitarres, d’altres instruments i algunes veus. I a partir de la setmana canviaran d’estudi per continuar la gravació a Barcelona.

Pinta molt bé aquest disc!

En Ferran Conangla a la taula mentres en Dani és a la peixera gravant algun piano sota la mirada (potser millor dir sota l’orella) d’en Ferran i l’Eduard.

Un parell fent una de les activitats preferides en els temps morts o quan algú altre grava: jugar!

O editar vídeos.

Aquests són els dos vídeos que han penjat fins ara sobre la gravació a l’estudi, més info a www.elsamicsdelesarts.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *