Assajant de cares al nou disc

Orchestra Fireluche, Juneda
24/08/2011
Dalí Canta
06/09/2011

31/8/11 Estudis Ground

Malgrat no fer gira fins l’any que ve Els Amics de les Arts no paren de treballar, composant noves cançons, assajant-les i des de ja ensenyant-les a una part de la Bed&Banda, en aquest cas a en Ramon -el bateria- i a en Pol -el baixista-. Han estat fent una estada d’uns dies als Estudis Ground de Cornellà del Terri i amb en Tete, que l’any que ve ens acompanyarà com a tècnic de monitors, hi vam fer una visita per fer proves amb IEM (in ear monitor), o sigui sistema de monitoratge amb auriculars, altrament anomenats pinganillos. Hi vam arribar just abans de l’hora de dinar per descarregar el material, muntar-lo i ajustar-lo, veure com els nois es relaxaven tot jugant a la play -un element bàsic de tot estudi de gravació-, tastar un bon cuscús de verduretes i carn i continuar treballant havent dinat.

4 Comments

 1. Yas ha dit:

  Uaaa!! Això m'agrada! 😀

  Gràcies Kurti!!!

 2. Mar ha dit:

  Uo! Notícies dels Amics! >.<
  Merci per les fotos Kurti! com sempre genials!

  PS: Sóc una de les noies de Figueres que van venir durant el desmuntatge jaja

 3. mkazumi ha dit:

  Gràcies per les novetats, kurti! ja patíem, tant de temps sence notícies dels amics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *