Joan Chamarro Sextet&Andrea Motis, Platja d’Aro

Dunas al Liceu, retrobament amb el plaer dels sentits
06/08/2011
33è concurs de cançó de Salitja
15/08/2011
5/8/11

I després del bolo al Liceu amb Dunas tornada a la Terra per recordar com es feia un bolo carregant i descarregant amb BTM, amb una furgo petada de material, amb en Maurici i en Martí. Hem anat cap a les Nits de Jazz de Platja d’Aro, avui amb Joan Chamorro Sextet&Andrea Motis, una noia adolescent que canta i toca diferents saxos i que està siguent la gran revelació del jazz a casa nostra i també a fora. A la banda, dirigida per Joan Chamorro -contrabaix-, a més de veterans grans músics com Josep Traver -guitarra, banjo, ukelele- i Esteve Pi -bateria-, també hi havia dos joves més, l’Eva Fernández (saxos i veu) i l’Iscla Datzira (saxo tenor). És una passada veure a adolescents despuntar d’aquesta manera amb un o varis instruments, fent-los parlar amb les notes que toquen o canten. Un gran concert.

L’arribada al lloc, a la platja, escombrada de la sorra de la rampa d’accés a l’escenari, l’actuació i altra cop la furgo fins a dalt de material abans d’enfilar el camí de tornada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *