Tornada a Cap Roig de la mà de Manel

Orchestra Fireluche, Estunart
30/07/2011
Dunas en el Liceu, reencuentro con el placer de los sentidos (cast)
06/08/2011
29/7/11

El 2007 i el 2008 hi vaig passar l’estiu treballant amb BTM, a més dels bolos que, abans i després, ja hi havia fet esporàdicament. I divendres passat vaig tornar al Festival Jardins de Cap Roig amb Manel, a fer els monitors. I la veritat és que no vaig pas sentir nostàlgia en arribar-hi, va ser una època que va estar molt bé i que va ser un pas més fent de tècnic. Però sí que vaig tenir molts bons records d’aquell primer estiu sencer amb en Gotard i Marc, aquesta foto ja és mítica!

Va estar molt bé retrobar-se i fer uns riures junts amb en Coto i en Fran -producció tècnica- i amb en Tonetti -maquinària-.

I per si no n’havia prou de retrobades allà hi havia l’Artur -tècnic de so-, amb qui feia temps que no coincidíem i la resta de l’equip d’Alfasom, en Ferran, l’Arnau & co (gràcies per la vostra feina), que des de l’any passat i amb el canvi de promotor del festival i noves polítiques pressupostàries -per dir-ho d’alguna manera-, van entrar a fer el so i des d’aquest any també les llums.

Aquestes són les fotos de les proves de so de Manel i d’Espaldamaceta, que feia de teloner.

Moments més tard, als camerinos, amb en Pep -tour manager-, en Santi -llums- i en Marc -FOH- i en plena xerrada amb vàries persones, Port Bo, veterà grup d’havaneres convidat pel grup a cantar Deixa-la Toni deixa-la i que també van cantar, tal i com es faria en una taverna de Calella de Palafrugell, van dir, Avís per navegants.

I les fotos de l’actuació d’Espaldamaceta i de Manel, davant de 2000 persones que omplien de gom a gom la grada i que van acabar, com no, dempeus, cantant i aplaudint.

1 Comment

  1. MaNeL ha dit:

    Les "grenyes" d'en Marc Santa a la primera foto son autentiques!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *