Aigua, focs, gent i música, Manel a Blanes

Quina calma! Autorretato a Vaison la Romaine (cat)
24/07/2011
Orchestra Fireluche, Estunart
30/07/2011
25/7/11

Blanes, Barrakes de les Festes de Santa Anna. A més de Manel també toquen Els Catarres i The Wednesday Lips. Quan hi arribo el cel està mig serè. Quan arriben els Manel i comencen a muntar els instruments el cel ja ens està avisant que… plourà. Però res, són només quatre gotes per tocar els nassos ja que no podem seguir fent les proves de so. Para. Seguim provant amb l’Arc de St. Martí de fons, casualitat o no ara és el torn que en Martí provi el clarinet. I sí, és la samarreta del Boca Juniors la que porta. No diré qui, però algú de l’equip és de l’Espanyol, i com que jugaran contra el Boca, per xinxar es fa el que faci falta…, és que sinó la vida seria molt aburrida…

Havent sopat mirem els focs del 41 Concurs de Focs de Blanes. Un cop acabats, el camp de futbol es continua omplint, ara amb la riuada de gent que estava gaudint dels focs. A poc de començar l’actuació ja no hi cap ni una agulla més i han de tancar les portes. 5000 persones l’omplen a vesssar. És impressionant l’aspecte que té el camp de futbol des de dalt de l’escenari. A mig concert en Pep fa la seva aparició estel.lar a escena per posar bé un micro de la bateria que havia caigut, és el moment de glòria del road manager.

Final, avui torno a ser a prop de casa i novetat, el bolo no ha estat en un pavelló. Les bromes s’han anat succeïnt, que si ara cobriran el camp de futbol (Guillem), que què passa avui que no és un pavelló (Arnau), etc… Quins nois tan simpàtics! Ha ha ha!! Doncs el proper que faig amb ells és el de Cap Roig, quan arribi me’l trobaré cobert…?

2 Comments

  1. Laia ha dit:

    Uau!!! És impressionant la foto on es veu tanta gent! Estava davant i les vistes des del lloc del públic no eren tant espectaculars!

  2. Glòria ha dit:

    que xula la foto d'en martí maymó amb l'arc de sant martí!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *