5 anys de Kurtibolos

OFFF’11, Barcelona
10/06/2011
Manel, Llagostera
15/06/2011
El juny del 2006 vaig fer la primera entrada a Kurtibolos. El blog que vaig començar el 2005 durant la meva estada a Escòcia, anomenat a Edinburgh… i que encara continuo com a blog més personal, va fer que m’hi comencés a aficionar, a aquest món dels blogs. Al tornar a casa el maig del 2006 i reemprendre els bolos em va passar el cap de crear Kurtibolos. El primer bolo que hi surt és del dia després que el Barça guanyes la seva segona Lliga de Campions (final que vaig viure amb la ràdio a la furgo tornant de fer assajos del bolo en qüestió a Reus…). Malauradament no hi surt el primer bolo que vaig fer tornant d’Edinburgh, que va ser amb l’Orchestra Fireluche a La Mirona en un festival. Suposo que encara no m’havia decidit a fer el blog i no vaig fer-ne fotos, llàstima.

Durant aquests anys he anat canviant, de tant en tant, el disseny, a mesura que anava aprenent a editar la plantilla -al començament molt rudimentària-, descobrint trucs, visitant tutorials d’html, fòrums de blogaires, etc… Coses tant senzilles com reduïr el tamany de les fotos al carregar-les -i que ara amb la perspectiva em fan somriure- m’eren del tot desconegudes. El blog va passar de dues a tres columnes, vaig canviar una mica els colors, després va tornar a 2 columnes, he anat canviant la capçalera segons els grups que he anat fent a cada moment com a tècnic seu… Vaja, un munt d’hores! Quan encadeno un bolo amb un altre es fa difícil mantenir-lo al dia, però més de 7 dies poques vegades m’he penjat.

La meva vida és un gran bolo i Kurtibolos n’és l’àlbum. Entre bolos sóc a Edinburgh… I la meva carta de presentació com a tècnic, un altre blog, Albert Cortada. Per cert, encara no tinc clar si en català és blog o bloc. Normativament és bloc, però com que l’explicació de perquè és bloc no m’ha convençut gens continuo fent servir blog.

Moltes gràcies a totes i tots els que de tant en tant hi entreu perquè també el manteniu viu vosaltres. Una abraçada.

4 Comments

 1. Albert sanjuan ha dit:

  Per molts anys!!!!!! i que en pogem fer molst més! Jo l'any que ve faig el 5è aniversari!
  Aviam quin dia podem fer un post en paral.lel!!! 😉

  cuida't!

 2. Albert Cortada ha dit:

  Ieps!!! Gràcies Albert! A veure a veure, molaria això que dius.

  Una abraçada!!

 3. Guillem ha dit:

  Per molts anys, Kurti!!!

 4. Albert Cortada ha dit:

  Gràcies Guillem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *