Els Amics de les Arts, PIPOP

Els Amics de les Arts, Vilafranca del Penedès
06/11/2009
Dunas, Madrid (I)
21/11/2009

14.11 Sant Pere de Ribes

Bolo guerrillero i de bon rotllo a la vegada a la Nau del Ger dins del PIPOP, amb els IX!, Bulma i Raydibaum. Guerrillero pels horaris i per l’acústica de la sala (i això que diuen que ara sóna bé!) i de bon rotllo pel bon ambient que s’hi respirava amb la resta de grups i amb els membres de l’organització.

I què més podem destacar d’aquest bolo? Doncs que Els Amics van contraatacar la meva ofensiva en forma de fotos i sobretot de videos dels últims bolos. Que vaig al lavabo? Els Amics fan ús de la meva càmera de fotos sense jo saber-ho fins que descarrego les fotos a l’ordinador i ho descobreixo. Que faig el tonto al camerino abans del bolo? En Ferran diu que em farà alguna foto però la realitat és ben diferent…

Aquí els teniu, autoretratant-se tots amb tots. Bé, avui també sortim en Quim -l’home agenda d’Els Amics de les Arts– i jo. Ens va fer gràcia entrar a aquest bareto anomenat El Código (per allò del tema El Código da Vinci). Un local tot curiós on aprofitem per introduïr al Mac (que avui estrenem) alguna cosa que falta a una base.

I la resta de fotos: el sopar amb tots els grups a la sala de l’esplai, decidint el repertori, fent relaxació abans de començar, jo continuant fent el tonto i fotos de l’actuació. Bé, els seguidors habituals haureu notat que en Dani no surt a cap foto fins al camerino, el noi va arribar just pel sopar (díga-li tonto…). No, no, és que tenia un altre bolo al vespre, això que és diu fer “doblete”.

2 Comments

  1. Ramon ha dit:

    Impresionant amb la perruca… estàs diví!

    a partir d'ara podries anar a tots els bolos així des de la taula de so… seria molt graciós 😀

  2. S.A. ha dit:

    Jajaja, que bones!

    I l'Eduard? Quin sex symbol! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *