Cor i Orquestra de St. Petersburg, Festival de la Porta Ferrada

Noa, Festival de Peralada
09/08/2009
Concurs de Cançò de Salitja
15/08/2009

12.8.09 Espai Port-St. Feliu de Guíxols

Darrer bolo que faig aquest estiu a la Porta Ferrada, i quin bolo! Tinc un sol canal a taula, el del narrador… El Cor i l’Orquestra de St. Petersburg toquen a pèl, totalment acústics. A la pantalla s’hi projecta la pel.lícula muda d’Iván el terrible i ells van tocant i cantant per sobre. Però abans d’això s’ha hagut de muntar tot plegat una mica, que els bolos no es fan sols, eh? Treure els instruments de les caixes on venien (això ho han fet els russos, però renoi quines caixes, feien mitja por…), penjar el projector, produïr alguna cosa de producció, penjar les llums, volar els altaveus, etc… I és clar, amb tanta activitat cal descansar una miqueta, no? Una altra imatge d’alguns Links en plena fase de descans. I abans de l’actuació res millor que un soparet al bar d’El Ginjoler, oh yeah!!!


La tradició no escrita diu que es regala un matalàs inflable al cap tècnic o a alguna persona de producció que ha estat batallant al festival. Enguany hi havia vària gent però el més novell, el més “cervatillo”, era en Cai i s’ho ha guanyat, felicitats nano!! Ja tens el teu primer matalàs rosa i ple de firmes i comentaris varis… he he he he!!! Una kurtiabraçada!!!!

Doncs res, que això s’ha acabat, per altres bolos que tinc faig campana als darrers dos bolos del festival. No és per ser pilota però ha estat un plaer treballar amb la gent amb qui hem fet equip i amb qui amb sobretot més bona cara que no pas mala (que sempre hi ha moments) hem passat mig estiu a St. Feliu de Guíxols tirant endavant tot tipus de bolos amb tot tipus d’artistes i tot tipus de circumstàncies (deixem-ho així…, ja ho sé, sóc molt políticament correcte, ha ha ha ha!!!). Apa, un petó!! Xau!!!

2 Comments

  1. Anònim ha dit:

    un plaer haver compartit el festival amb un company,com el sr cortada.
    espero fer molts més portaferradas a la kurty zona o sigui a prop teu.
    willy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *