Els Amics de les Arts, l’Estartit

Carles Santos, BCN
31/03/2009
…i mentrestant
09/04/2009

3.4 El Mariscal

Un ha d’estar disposat a tot (o quasi) si vol sobreviure al Mariscal d’en Llorenç, la mítica sala de l’Estartit, oberta des de fa més de 30 anys (això són mooooltes nits, moooolts concerts, mooooltes anècdotes…). I Els Amics de les Arts ho estaven.

No explicaré els preàmbuls de les proves de so, bé, quan finalment les vam poder fer després de superar alguna petita crisi a base de paciència i tranquilitat, sinó que passaré directament al sopar, que com ja he dit en d’altres ocasions, és una de les parts més interessants d’un bolo…

I ara sí, amb la panxa ben plena anem disposats a començar el bolo però… ai las! No comptàvem que en Llorenç ens volgués torrar abans del bolo, i és que les gerres de cervesa anaven apareguent sense demanar-les, ui ui ui… I entre gerra i gerra i a l’espera que en Llorenç ens digués una altra vegada “10 miuts!” per enèssima vegada, doncs ara uns futbolins, ara mirar les parets i el sostre, ara mirar les nenes…, la qüestió era fer temps.

I és clar, després de les gerres i abans de començar -finalment-, tots cap al lavabo, que va ser el lloc escollit per una fan del grup per venir a dir-nos hola… (original, no? ei, que va venir acompanyada per qui ens va fer la foto de família, eh?).

Glups, no tinc foto de la noia, aquí he fallat, ja em sap greu…

I quan finalment va començar el concert… ja hi havia massa fum com perquè les fotos amb flaix sortíssin bé i massa poca llum com perquè les sense flaix sortíssin… Això és el que s’ha mig salvat. Bé, també ja m’estan dient que jubili la meva càmera… Pobreeeeeta!! Però és veritat, les fotos no surten com abans, tants bolos, viatges i cops l’estan enviant a la tercera edat precipitadament…

I dos moments bojos més de la nit: l’aturada a mig bolo per fer la foto de grup estàtica que ja s’està instaurant als bolos i l’intent d’escanyament d’en Llorenç a en Dani mentres dues mosses pujaven a l’escenari (de fet crec que a elles els era igual el grup, anaven prou contentes…).

En fi, ja en tenim un altre al sac!

1 Comment

  1. Anònim ha dit:

    Disculpes acceptades!
    us enviem aviat algunes fotos que vam fer nosaltres al mariscal (lavabo inclós!). 🙂
    Fins aviat!!!!ptns.
    Laia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *